Etter en noenlunde begivenhetsløs første halvtime av første omgang satte Dan Michael Randa inn 1-0 etter et fint angrep. 

Rundt ti minutters tid ut i andre omgang var det Martin Mentyjærvis tur, og han økte til 2-0. Han spilte seg også til en strålende sjanse 

Dan Michael Randa økte til 3-0 rundt fem minutter før slutt. Minuttet etter reduserte Selbak på returen på et straffespark de fikk. Utover det var bortelaget aldri i nærheten av å true trepoengeren til BIL. Sluttresultatet ble 3-1.

Selbak står med kun ett poeng i årets 3. divisjon fotball avdeling 2, og har rykket ned forlengst.  Reduseringen deres betyr lite for Bjørnevatn i innspurten - da det høyst sannsynlig ikke blir målforskjell som avgjør om de klarer seg i 3. divisjon.

Hvis det skal skje, må de vinne to kamper til, samtidig som Skjetten ikke tar mer enn ett. Eller vinne tre, dersom Skjetten vinner noen av sine siste oppgjør.  Her kan de for øvrig kanskje håpe på at Selbak får seg sin første seiere for sesongen når de møter Skjetten om noen uker.