To tap

Tuloma har vunnet alle sine kamper, bortsett fra én, der det ble tap mot Polarny. Denne gangen slo de Puckers 10-4 etter perioderesultatene 3-5, 1-1 og 0-4. Her fikk Puckers sin gode keeper, David Glowacki, skadet i sisteperioden.

- Tuloma har et veldig godt organisert lag, som har spilt sammen i sju år. Alle guttene på laget er 2002- og 2003-modeller, sier Puckers-trener William Sjøstrand.

I andre kamp lørdag ettermiddag møtte Puckers Polarny.

- Polarny er et hockeylag hvor guttene er veldig lik spillerne våre, alle er født i 2002 og det finnes ikke store stjerner på laget, men de har vunnet alle kampene sine, bortsett fra serievinner Toloma, sier Sjøstrand.

Polarny vant 4-2 til slutt, etter perioderesultatene 1-1, 1-1 og 2-0.

- Her viste våre gutter og jenter tenner, men vi blir veldig slitne de siste ti minuttene, sier Sjøstrand.

Seier og tredjeplass

Søndag formiddag avsluttet Puckers helgen i Tuloma med kamp mot Snezhnogorsk. Mot dette laget har Puckers vunnet på overtid. Og helgen avsluttet på beste måte for kirkeneslaget. Puckers vant med 7-5 etter perioderesultatene 1-2, 2-1, 2-2., Så ble det overtid i fem minutter fire mot fire. Når denne overtiden endte målløst, ble det straffeslag, der det ble 2-0 til Puckers og 7-5-seier.

- Situasjon i Barents Open er nå slik at Kirkenes Puckers sikrer seg tredjeplass for Play Off. Ingen lag kan gå forbi Puckers, som har en teoretisk mulighet til å komme på andreplass hvis vinner de siste kampene over de to best plasserte lagene. Faktisk uansett resultat i de to siste kampene spiller vi kvartfinale mot Snezhnogorsk. Det er en god sjanse til å gå til semifinale og videre til finale. Alle spillerne fortjener stor respekt fra oss trenere, sier Sjøstrand.