Denne sesongen deltar de samme seniorlagene som forrige sesong; Kirkenes Puckers, Tromsø Stars, Ivalo Tuunteri Keiko, Pechenga Nikel, Murmansk og Olenegorsk. den første turneringen denne sesongen var i Olenegorsk, hundre kilometer

sør for Murmansk. Puckers gjennomførte første trening på fredag. Lørdag spilte laget mot Tromsø og tapte 3-11. Søndag ble det tap 1-13 for Ivalo.

Mangler is - dårlig start

- Sesongen starter alltid dårlig for Puckers. Mye av årsaken til dette er nok at vi ikke har fått muligheten til å trene, mens de andre lagene har trent i en måned i ishaller, sier trener og Puckers-leder William Sjøstrand.

Under oppholdet i Russland var det også valg på nytt styre i Barents Hockey League (BHL). På denne valgkonferansen ble William Sjøstrand enstemmig valgt som president for BHL i fire nye år. Det ble også valgt BHL styre, BHL administrasjon, arbeidsgrupper for senioravdeling, ungdomsavdeling og kunstløpavdeling.

Leder for arbeidsgruppen for ungdom, Alexander Trifonov, informerte på valgkonferansen at Murmansk vil prøve å få til et ungdomslag med jentehockey. De kan da møte jentelag fra Tromsø, Narvik og Finland.

Resultater

Pechenga Nikel - Murmansk 3-14

Olenegorsk - Ivalo Tunturi Keikko 5-3

Kirkenes Puckers - Tromsø Stars 3-11

Pechenga Nikel - Tromsø Stars 8-5

Ivalo Tunturi Keikko - Kirkenes Puckers 13-1

Olenegorsk - Murmansk 1-5