Mot Hesseng ble det 3-3 og poengdeling, før de slo til med 2-1-seier. Om ikke det var nok knuste de tirsdag Polarstjernen/Norild i lekegrinda på Kirkenes stadion.

- Første kamp var preget av mye dueller og lite spill. Hesseng gikk opp til 1-0 i første omgang med et meget flott langskudd av Cecilie Midtli. I andre omgang tok KIF-jentene over og viste til tider flott spill. Irene Sæther utlignet midtveis i omgangen med et langskudd, sier trener Harald Sørensen.

Corner er mål

Lenge så det ut til at Julie Labahå Sigridnes skulle bli matchvinner da hun fem minutter før slutt satte en corner kontant i mål. Men det skulle bli dramatiske sluttminutter, langskuddene ble avgjørende. Først reduserte Cecilie Midtli og på overtid lyktes Amanda Sørensen da hun fras 25 meter satte ballen i mål, uttagbart for Hessengs keeper.

Hessengs Cecilie Midtli har virkelig fått vist fram skuddfoten sin. I oppgjøret denne uka skåret hun to ganger, begge på frispark fra langt hold. KIF-jentene kontrollerte store deler av denne kampen og ledet komfortabelt 2-0 til pause.

- Etter at Hesseng fikk mål ble kampen mer jevnspilt og man kan vel si at Hesseng var mest fornøyd med å få med seg poeng, sier Sørensen.

Festfotball

Mot Polarstjernen tirsdag leverte KIF-jentene festfotball. Hele ni baller måtte Polarstjernen/Norilds keeper hente ut av målet i løpet av kampen. I tillegg til nettkjenningene hadde KIF-jentene en rekke sjanser så seieren var det ikke noe å si på. Det sammensatte laget av Polarstjernen og Norild stilte med et noe redusert mannskap. Men det skal ikke ta æren fra KIF-jentenes prestasjoner. Flotte kombinasjoner, samspill kombinert med gode avslutninger var noe av det publikum fikk gleden av å se.

Fire lag

I jenteserien øst er det kun fire lag med. De to andre lagene er et sammensatt lag av Nordkinn og et sammensatt lag av Polarstjernen og Norild.

Kirkenes leder med sine sju poeng serien etter sine tre kamper. Polarstjernen/Norild ligger på andreplass med tre poeng etter to kamper og Hesseng på tredjeplass med sitt ene poeng (tre kamper). Nordkinn har ennå ikke startet serien.