Norild er det eneste laget som så langt er i nærheten av å tukte Bjørnevatn IL på tabelltoppen i 4. divisjon fotball Finnmark.

Men BIL har foreløpig ikke avgitt et eneste poeng, og ledet med to poeng med to kamper mindre spilt enn Vadsø-laget før det som kan vise seg å være seriefinalen onsdag kveld.

Sterk førsteomgang

BIL åpnet sterkt i første omgang, og satte inn to mål før pause. Det første målet sto Kim Gjøran Nilsen for etter en gjennomspillspasning fra Martin Mentyjærvi.

2-0 ble satt av Dan Michael Randa fra om lag 16 meters hold.

Donatas Montvidas pådro seg rødt kort før pause, og Norild fikk straffe. Men Norild klarte ikke sette den i mål.

Laget fra Sør-Varanger lå i forsvarsposisjon hele andre omgang, og etter hvert fikk Norild hull på byllen. Målet var ved tidligere KIF-toppscorer Milos Vucenovic.

- Ufortjent

Men på tross av et stort press mot slutten, ble det ikke flere mål på Norild.

- Det må være den mest ufortjente borteseieren jeg har sett her på stadion noen gang, sa iFinnmarks live-kommentator Pål Johnsen mot slutten av kampen.

Men det er målene som teller, og seieren kan ha avgjort serien allerede i andre høstkamp. Publikum fra Sør-Varanger møtte opp og vant kampen på tribunen.

BIL-trener Anton Romanov erkjente overfor iFinnmark etter fløyta gikk, at de hadde flaks.

- For å være helt ærlig så var vi heldige i dag. Men vi har kvalitetsspillere som leverer, og vi straffet Norild hardt når vi fikk sjansene, sa han.