Indrefjord lå nest sist med seks poeng og 55 minusmål da de ankom Sør-Varanger for søndagens oppgjør mot Kirkenes IF i 4. divisjon fotball herrer.

Og bedre skulle det ikke gå denne gangen. Laget, som ligger nest sist på tabellen, hadde i snitt sluppet inn 4,5 mål per kamp hittil i sesongen. Og søndag ble det endatil det dobbelte av det i buret bak keeper Jo Richard Bjørn Tore Hovden.

Kaptein og spiss Brage Andreassen åpnet ballet med 1-0. Da hadde det gått en halvtimes tid av kampen uten særlig store begivenheter, meldte klubben selv i sin kampoppdatering på Facebook.

Men derfra og inn var det ingen tvil om hvem som regjerte. Andreassen lot klubbkompisene Kristian Brynestad og Jørgen Nilsen Jerijærvi (ett spillemål + straffespark) ta over en stund, før han stjal showet igjen.

Det ble både fem, seks, sju, åtte og ni-null i ettermiddagssola på Kirkenes stadion før han ga seg for dagen. Med andre ord seks mål til sammen på 22-åringen. Dermed ligger han og Jerijærvi nå på delt tredjeplass på scoringslista med 17 mål hver.

KIF har etter helgas 9-0-seier befestet sin fjerdeplass på tabellen, seks poeng foran Tverrelvdalen, som tapte ukas kamp. Videre oppover ligger Alta 2, Porsanger og Norild.