Det ble ikke 1-0 til Bjørnevatn, slik pauseresultatet viste, og slik SVA meldte etter kampslutt. Manglende oppdatering av de ellers etterrettelige nettsidene til Norges fotballforbund gjorde at undertegnede ble lurt. Det ble heller ikke 3-0 til Bjørnevatn, selv om det var ledelsen hjemmelaget hadde i andre omgang.

Ledet stort

- Jeg vet ikke hva som skjedde, det var rett og slett uforståelig sier assistenttrener Arnfinn Mentyjervi hos BIL.
- Vi ledet til pause og var klart best i første omgang, selv om de hadde et par store sjanser. I andre omgang fortsatte vi å kjøre over dem med strålende spill og så ledet vi med tre mål. Men vi fikk ett mål mot og da var det som om hele laget raknet, som om de fikk panikk. Gjestene laget tre mål på 6-7 minutter og vi satt på benken som noen spørsmålstegn, hva var det som skjedde?

Neste kamp

- Det var trasig, men samtidig må vi jo være så ærlige å si at vi er ikke bedre enn dette. Det er en grunn til at vi ligger i bunnen av tabellen, sier Mentyjervi.

Nå venter det to tøffe kamper før spillerne kan ta ferie. Den første er mot KIF på onsdag.
- Det er lokaloppgjør, og det er alltid spennende. Jeg har ikke store håp om å slå KIF, de er veldig gode for tida, men samtidig pleier vi jo å gi alt, så man vet aldri, ett poeng fra naboen hadde vært veldig artig, sier Mentyjervi.

Glimter til

Den siste kampen før ferien er mot Bossekop.

- Det blir tøft, men vi skal i alle fall gjøre det vi kan med det mannskapet vi har. De kan jo spille flott fotball også, det så vi jo på søndag, sier Mentyjervi.

KAMPFAKTA

Seriekamp fotball, 3. divisjon menn

Bjørnevatn - Ishavsbyen 3-3 (1-0)

Scoringer:
27. min. 1-0 Dan Michael Randa (str.)
55. min. 2-0 Kenneth Kurthi
57. min. 3-0 Dan Michael Randa (str.)
63. min. 3-1 Thomas Pettersen
65. min. 3-2 Morten Andersen
67. min. 3-3 Morten Andersen
Gule kort: Dan Michael Randa, Donatas Montvidas (BIL), Henrik Hoven, Martin Joakim Nilsen (Ishavsbyen)
Dommer: Tom Egil Olsen (Tverrelvdalen IL)