– Vi er selvsagt kjempefornøyd med årets storbooking, nemlig Stage Dolls, sier festivalleder Ken Albert Abrahamsen.

Siste helga i juli går den tradisjonsrike Bugøynesfestivalen av stabelen. De siste årene har underholdningen i festivalteltet blitt lagt mer og mer vekt på, og blandingen av rockeband, dans og ungdomsmusikk har vært viktig. Det skal være noe for enhver smak i teltet. Der skjer det noe fra torsdag til lørdag.

Hitmakere

Årets headlinere er Stage Dolls. 80-tallsheltene med låter som «Love dont bother me», «Hard to say goodbye» og «Soldiers Gun» skal skape allsangstemning i teltet i år. Men trønderrockerne har også mye nyskrevet med seg i gitarkofferten når de drar på sommerturne.

Dansefoten

Rune Rudberg Band trenger heller ingen nærmere presentasjon. De skal sørge for at folk får svingt seg på dansegulvet.
Aili fra Karasjok er en ung dame med millioner av visninger på YouTube, Finnmarks nye stjerneskudd på pophimmelen?
Norwegian Beatles fra Alta er uten tvil Norges beste «beatlesband» og Top Coat fra Harstad stiller i samme klasse når det gjelder å spille hits fra 70- tallet og fram til i dag. I tillegg kommer Superfly fra Vadsø.

Humor og politikk

Dag Sørås, Jan Tore Kristoffersen og Henrik Fladseth kommer med standup-show og i motsatt ende av skalaen blir det politisk paneldebatt i forbindelse med stortingsvalget. Frank Bakke Jensen (H) har bekreftet at han kommer.

For de unge

For de yngste blir det show med Thoris Supergutt, «Rockestjerne, Superhelt og Klovn» og for ungdommen blir det konsert med Furukvistan fra Pasvik og Silverfall fra Båtsfjord.
Festivalmarsj til Ranvika skjer på fredag. Lørdag arrangeres den populære Havfiskekonkurransen med masse premier for båtfiskere og svabergsfiskere.
Det hele avsluttes med gåtur til Bugøynestoppen og gudstjeneste på søndag.