Da Norsk tipping kontaktet damen onsdag kveld, så trodde hun ikke hun rakk Viking Lotto-trekningen. Ask, den automatiske trekkemaskinen til spillselskapet, gjorde jobben, og dermed gikk hun til topps med Joker og kan tilføre 1 245 000 kroner til kontoen.

– Dette er altså moro. Jeg er helt skjelven. Det var så utrolig og det er så utrolig, sier den lykkelige vinneren til spillselskapets informasjonsavdeling og ler godt.

Mannen til kvinnen satte seg ned og fulgte med på trekningen.

– Han kom akkurat inn døra og visste ikke at jeg hadde snakket med Norsk tipping og at jeg var kveldens Joker-kandidat. Han hørte at kandidaten var fra Kirkenes og på det fjerde tallet kom jokeren. Jeg holdt jubelen tilbake og holdt på hemmeligheten noen sekunder, men da snudde jeg meg og sa «nu kan du gratuler mæ!».

Mannen fikk en kjempeklem.

– Det var han som leverte kupongen, en fem-ukers kupong, for meg. Jeg leverer alltid femukerskuponger.

Og da toppgevinsten var klar, så ble den en cognac på vinnerne.
På spørsmål fra Norsk tipping om det er noen drømmer hun bærer på, så svarer hun;

– Jeg synes det er deilig å reise på ferie, så det kommer jeg nok til å gjøre. Jeg kommer til å unne meg noe ekstra, men jeg har ikke helt bestemt hva. Vi får se, sier den nybakte millionæren fra Kirkenes.

Norsk tipping var i kontakt med Joker-vinneren torsdag og onsdagens lykke hadde ikke helt sunket inn. Hun hadde fått pengene på konto og skrevet ut saldolappen. Den skulle henge i ramme på veggen.

- Det må gå litt tid før det går opp for meg. Det var utrolig artig, sa damen, som ikke ønsker å stå fram med navn og bilde i lokalavisen.