For første gang på lang tid hadde den nybakte vinneren lagt inn en femukers kuppong. Det skulle vise seg at hun gjorde godt i.

- Jeg har akkurat fått nyheten. Det var en fantastisk nyhet å få, sier Ingvild Wartiainen mens hun er på isfiske med søsteren og tantebarna.

Vinneren fikk først nyheten i dag, for da norsk tipping kontaktet vinnerene i går, deriblant en mann fra Askim og Fosen, nådde de ikke Wartiainen.

- Jeg var ute i drivhuset. Da jeg kom inn så jeg at de hadde ringt, men tenkte det var en feiloppringing. Men da de ringte igjen idag, skjønte jeg jo at jeg har vunnet, sier hun mens hun innrømmer at det ikke helt har gått opp for henne.

Skal kose seg

Den nybakte millionæren er ikke helt sikker på hva pengene skal brukes til. Men hun skal nok finne noe å bruke de på.

-Vi komme nok på noe, men skal nok bruke påsken til å tenke. Vi har et gammelt gårdsbruk, som det alltid er noe vi kan gjøre noe med. Så vi skal nok finne både noe fornuftig å bruke pengene på, samtidig som noe ufornuftig, sier hun før hun legger til:

- Når man plutselig går fra en dag til en annen og står med fem millioner på konto, så er det lov å kose seg litt også.

Full klaff

Norsk Tipping trakk følgende tall fra lottomaskinen lørdag: 2 - 5 - 19 - 25 - 26 - 30 - 32

Og det ble full klaff og 4,9 millioner kroner til tre vinnere, en av dem var altså Ingvild Wartiainen fra Sør-Varanger.

Nå skal Wartiainen nyte resten av den solfylte søndagen med isfiske, kaffe i koppen og grilling med familien, mens hun suger litt ekstra på karamellen over å ha blitt lottomillionær.