– Det er hardt å være kjendis! Det var Ben Levi Erlandsens første kommentar da han kom på jobb på mandag. Da hadde filmen som Jon Almaas hadde lagt ut på Facebook i helga blitt sett og likt av mange mennesker.

Overraskelse

Da Jon Almaas og teamet hans var i Sør-Varanger for å filme scener til et nytt talkshow, stoppet de på Hesseng. De gikk rett inn på Grenseprodukter for å få tips om mennesker de kunne snakke med til programmet sitt.

– Han kom inn og jeg tok han i handa. Han spurte om jeg husket hvem han var og det gjorde jeg. Så fortalte han at han holdt på å lage programmet Praktisk info, og sa at det måtte jeg se på, forteller Ben Levi Erlandsen.

Han strikker blant annet luer, og viste den populære programlederen hva han hadde laget.
– Og så kjøpte han ei. Jeg synes han er kjempeflink og en koselig kar. Jeg likte han godt i Nytt på nytt, forteller Erlandsen.

Promotering

Almaas og filmteamet var en halvtimes tid på besøk og fikk en rekke tips om personer som bor litt avsides, og som de kunne overraske med et besøk. Til slutt tok Almaas Ben Levi Erlandsen med ut og filmet seg og han sammen for å promotere tv-serien.

– Jeg fikk autografen hans også. Han skrev takk for den flotte lua, sier Ben Levi Erlandsen. Programmene sendes på TV Norge på tirsdager.