– Også i år har vi gleden av å presentere en skikkelig godbit: En sprudlende konsert i samarbeid med Den norske opera.
To særdeles begavede unge, norske sangere setter snart kursen for Finnmark og årets nyttårsturné; sopranen Eir Inderhaug og baryton Aleksander Nohr. Begge er godt kjent fra hovedscenen på Den Norske Opera, skriver Scene Finnmark i en pressemelding.
– Sammen med vårt orkester med musikere fra Scene Finnmark gleder de seg til å feire det nye året sammen med finnmarkingene.

Mangfoldig

Scene Finnmarks fortsetter med å bedyre at det flotte publikummet deres fortjener kun det beste.
– Og vi lover en konsertopplevelse med fantastiske utøvere som tar oss med på en reise i operalitteraturens mangfoldige verden.
Eir Inderhaug har sunget med de fleste av Norges symfoniorkestre og har turnert med Rikskonsertene, Riksteateret og Det Kongelige Teater i København hvor hun debuterte som Barbarina i Figaros bryllup i 1999. Samme år sang hun hovedrollen som Giulia i Rossinis Silkestigen ved Malmö Musikkteater.

21. januar

Aleksander Nohr er en talentfull nordnorsk baryton født i 1986. Han har sunget med orkestre som Nordnorsk Symfoniorkester, København filharmonien, Concerto Copenhagen, Odense Symfoniorkester og Värmlandsoperaens orkester.
– Vi gleder oss og er stolte over å starte det nye musikkåret i Scene Finnmark med en så flott konsertopplevelse.
Det er Kirkenes kirke som er stedet for konserten, torsdag 21. januar.