Stefan Jerijærvi, Jan-Einar Johansen, Jonas Wessel og daglig leder Einar Guttormsen har lenge tenkt på å starte en kafe i baguett-konseptet.

Populært

- I starten har det vært veldig populært, sier Guttormsen og tørker en svetteperle i panna. Spesielt rundt lunsjtider går det unna med baguett-salget.
Rustikk betyr landlig og enkelt og enkelt er det kafeen på Spareland skal være.

- Det skal være enkelt og med god, gammeldags husmannskost, sier Johansen.

- Og alt av dressinger og sauser lages fra grunnen av. Kjøttet krydres og langtidsstekes, sier Jerijærvi.

- Og tilbakemeldingene er gode, sier Guttormsen.

God hjelp

Driverne roser huseierne for all den hjelpen de har fått i starten.

- De har lagt til rette for oss. Dette er perfekt plassering, sier Johansen. Allerede foreligger det planer om å utvide menyen.

- Vi starter smalt med litt streetfood, men har andre retter som vi sparer litt i starten, sier Johansen som også er med og driver Surf og Turf.

- De to stedene utfyller hverandre på dag- og kveldstid.

Torsdag åpner Lekeland på senteret. Da er det fylt opp.