– Årets bedrift i Sør-Varanger er nok en veldig lokal utnevnelse, men det betyr likevel mye å kunne hedre en bedrift som utmerker seg spesielt blant kommunens mange gode bedrifter. Jeg synes det er bra å være med og fremsnakke gode aktører i næringslivet på denne måten, sier Guro Brandshaug.

Høyt nivå

– Det lokale næringslivet i Sør-Varanger holder et høyt nivå og flere bedrifter utmerker seg både regionalt, nasjonalt og enda internasjonalt, sier Guro Brandshaug, leder i Kirkenes næringshage. I fjor var det Radius Kirkenes som fikk prisen.

Kandidater

– Vi er nå ute etter å få kandidater til prisen, og oppfordrer publikum til å komme med forslag og begrunnelser, sier Brandshaug.
– Det vi ser etter er bedrifter som har en sunn økonomi, jobber godt med salg og markedsføring, har god serviceinnstilling, en helhetlig og god profil, samt evne til utvikling, sier hun, og legger til at forslaget godt kan sendes til henne på epost.

Julebordet

En jury skal gå gjennom de innkomne forslagene og skal trekke ut tre kandidater. Hvem som blir den endelige vinneren avsløres på Næringshagens tradisjonelle julebord 4. desember.
– Selv om vi har mange gode medlemsbedrifter i Næringshagen er det ikke bare forbeholdt medlemmer å kunne bli Årets bedrift, sier Brandshaug.
Vinneren mottar heder og ære, samt et kunstverk fra en lokal kunstner.