• En personbil og en hjullaster kolliderte på ettermiddagen lørdag 19. oktober.

    FOTO: SVA-tipser
  • Innsatsleder Tobias Wahlund
    Foto: Aksel Mjlede

Ulykken skjedde ved innkjøringen til Sollia gjestegård. En personbil og en hjullaster er involvert. Politiet meldte om den på Twitter like før klokken 15.30.

- Tre voksne personer er skadd i ulykken; to kvinner og en mann. De er fraktet til sykehus, men vi har ingen informasjon om skadeomfang ennå, sa operasjonsleder Jannicke Silseth Eide.

Fra innsatslederen på stedet får SVA opplyst at de tre var ved bevissthet da de ble fraktet til sykehuset, men at de klagde på smerter. Senere meldte politiet at de tre betegnes som lettere skadet.

Etter det politiet har bragt på det rene til nå, var hjullasteren på vei over veien fra gjestegården til Gapahuken restaurant. Personbilen, en russiskregistrert Ford, var på vei til grensa, og har fått hjullasteren inn fra venstre. Bilen har fått vesentlige skader på venstre side, men fronten på bilen ser ikke ut til å være klemt inn i kupeen, etter det SVA kan se på stedet.

En times tid etter ulykken drev politiet dirigering på stedet, mens de hadde avstengt ett kjørefelt i påvente av bergingsbil.