Det er fremdeles ikke mulig å bestille billetter med Norwegian til Oslo etter 24. oktober i år.

Legge ned?

Allerede i mai fikk avisa henvendelser fra bekymrede passasjerer som tenkte seg på tur med Norwegian i høst. Det gikk rett og slett ikke an å bestille billett, dersom man tenkte seg på reisefot etter 24. oktober.

I tillegg ble det reagert på at det var fullt mulig å bestille billetter fra Alta, - selv etter denne datoen.

Med Norwegians pilotstreik friskt i minne var flere bekymret for at ruta kanskje var i ferd med å legges ned. Under streiken uttalte kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skårvik til Aftenposten at de måtte se på rutetilbudet i Norge.

Der ble det også spekulert i at ruter som Kirkenes og Alta kan henge i en tynn tråd. I tillegg til store kostnader under streiken, begrunnet selskapet også dette med at flytrafikken svikter.

Onsdag kom enda en bekymring fra en som har tenkt seg på tur, og ganske riktig; Det går ennå ikke an å bestille seg høsttur med Norwegian.

Fortsetter

Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, forklarte tidligere til avisa at dette handler om at vinterprogrammet ikke var kommet på plass. Når avisa igjen tar kontakt, forteller han at de nå er i innspurten med vinterens program.

– Det gjenstår mindre detaljer i hele ruteprogrammet som må på plass før Oslo-Kirkenes kan legges ut for salg, opplyser han.

– Men det er ingen grunn til bekymring. Ruta fortsetter, forsikrer kommunikasjonssjefen.