Jørn Fossmo

Futsalserien er et tilbud som Finnmark Fotballkrets har satt i gang for å gi de yngste spillerne litt kamptrening i løpet av vintersesongen. I den østlige avdelingen stiller Bjørnevatn IL med tre lag, Kirkenes med to og Tana BK med ett.

Bjørnevatn 1 leder serien i så langt, men lagene har spilt ujevnt antall kamper. Småguttene til Tana BK vant alle sine kamper i denne runden.

Tre serierunder

Neste omgang i futsalserien finner sted i Tana første helga i 2017 og avsluttes med tredje runde i Barentshallen den 21. januar.

I den vestlige delen av gjennomføres det futsal i to avdelinger for smågutter. I tillegg arrangeres det futsal i klassene J14 småjenter. Slutttspill blir trolig arrangert i Kautokeino når rundene er ferdigspilt,

Kjapp fotball

Medarrangør og trener for Bjørnevatn, Gøran Steinseth, forteller at lagene var svært fornøyd med arrangementet.

- Det er første gang vi er med på ei slik futsalturnering. Ballen er noe annerledes enn vanlig fotball, det går fortere, og reglene er litt ny. Pausene mellom kampene ble korte. Men alle fikk spille mye, og guttene syntes dette var morsomt, sier han og legger til at nivået på dommerne var godt.

- Neste gang håper vi bare at det kommer flere foreldre og heier på fordi dette var artig, sier Stenseth.

Resultater:

Bjørnevatn 3- Kirkenes 210-1

Kirkenes 1- Bjørnevatn 21-8

Tana BK - Bjørnevatn 15-5

Bjørnevatn2-Bjørnevatn 34-4

Bjørnevatn 1-Kirkenes 19-3

Kirkenes 2 - Tana BK3-8

Kirkenes 1- Bjørnevatn 33-11

Kirkenes 2- Bjørnevatn 14-6

Tana BK - Bjørnevatn 29-1

Bjørnevatn3-Bjørnevatn15-3