Dette er første gang Dr Wessel spiller i Oslo. Det skjer under Kirkenesdagen kommende fredag på utestedet Stopp Pressen!

- Det er helt utrolig og en perfekt måte å starte feiringa på. Og det attpåtil i Tigerstaden. Bedre blir det ikke. Vi gleder oss veldig til å spille for Oslo-publikummet og håper at så mange sør-varangerværinger som mulig kommer for å se oss, sier vokalist Dagfinn Gjerde.

Juleopptreden

- Vi holder på å jobbe med en spilling på Ritz i romjula. De første 15 årene pleide vi å ha en «nei-nå-må-vi-komme-oss-ut-og-treffe-gamle-kjente»-arrangement for de hjemvendte. Vi tar sikte på at vi gjentar dette og ringer romjula inn igjen i år, sier Gjerde.

Noen flere planer er ikke i avtaleboka ennå, men drømmene er der.

- Dr Wessel er ikke den mest strukturrasjonaliserte bedriften. Vi er litt Vømmøl der. Men vi har en drøm om å reise til Austin Texas i USA. Man har flere musikalske oaser «Over There». Det er New Orleans, Nashville og Austin. Sistnevnte ligger nok vårt hjerte og musikalske smak nærmest. Vi drømmer om en slik reise i løpet av 30-årsjubileet. Om vi klarer det, vet jeg ikke, sier vokalist Gjerde.

Wesselborgen

- Ja, vi skulle tro det. Vi håper jo at kommunen greier å holde liv i Wesselborgen så lenge at vi får muligheten til å bo der. Med vårt navn så er det helt naturlig at det hele ender der, at vi i Dr Wessel rocker oss inn på Wesselborgen, sier Gjerde.