– Vi i Ofelas sender våre beste ønsker om god bedring til Albrigtsen. Som erstatning har vi vært så heldige å få tak i ingen ringere enn vinneren av ”Århundrets stemme på TV2” Øyvind ”Elg” Elgenes, heter det fra arrangøren.

Elgenes er blant annet kjent som vokalist i den norske suksessgruppa Dance With A Stranger gjennom mange år. Elgenes har også mange år med utgivelser og turneer som soloartist bak seg.

MELDTE OM EGEN SYKDOM

Det var Albrigtsen som selv meldte om sykdommen via sin egen Facebook-side.

– Kreft kjenner ingen former, fasetter, aldre, yrker eller status, den dukker bare plutselig opp, skriver han.

Musikeren opplyser ikke hvilken type kreft han er diagnostisert med, men skriver at infeksjonen han har hatt på stemmebåndet de siste månedene ikke er knyttet til sykdommen.

Videre beklager han å måtte avlyse årets spillejobber, men skriver at prognosene er gode og at legene sier at han vil bli frisk igjen. Han takker også helsevesenet.

– Etter at diagnosen er bekreftet og det verste sjokket har lagt seg, må jeg i skrivende stund få lov til å berømme det norske helsevesenet ved Ullevål sykehus.

Måten jeg har blitt tatt imot på, informasjonen jeg har fått til nå og oppfølging underveis, har gitt meg både håp og motivasjon, skriver Albrigtsen og tilføyer at han ser fram til nye turneer i 2019.