Sør-Varanger Avis var med på innspilling med showverten, og fikk ta del i jakten på tilfeldige personligheter og gjenstander rundt i kommunen. Vi kommer derfor tilbake med mer om innspillingen i forkant av at episoden blir vist på TV.

Impulsivt

At Sør-Varanger ble valgt som destinasjon var helt tilfeldig, ifølge Jon Almaas selv. Før avreisen fra Oslo ønsket programteamet å oppleve noe helt annerledes. Ukene før hadde Jon Almaas brukt i Oslo-området og i Trondheim.

Derfor var det viktig at programmet også tok turen ut til distriktene og Finnmark. Helst ønsket de både å oppleve natur og mennesker som bor i nord.

Nytt tvshow
«Praktisk info med Jon Almaas» blir omtalt av TVNorge som et utradisjonelt talkshow. Lanseringsjournalistikk og kjendisintervjuer er byttet ut med ting som den nysgjerrige Jon Almaas lurer på og ønsker å finne ut av.

Programmet hadde premiere på kanalen sist tirsdag, og skal i alt sende 10 episoder i sin første sesong utover høsten.

TVNorge fornøyd
Nordisk programdirektør Eivind Landsverk i Discovery Networks Norway sier i en pressemelding at TVNorge er fornøyde med premieretallene.

– «Praktisk info med Jon Almaas» er Jons baby, han har fått lage akkurat det programmet han selv ønsket. Her på huset var vi like spente som TV-seerne på å se det endelige resultatet, og på tirsdag var det herlig å kunne konstatere at Jon leverer varene.

- I tillegg til å være veldig morsomt, var det også lærerikt, helt i tråd med den visjonen Jon har hatt hele tiden. Vi gleder oss til fortsettelsen, avslutter Landsverk i pressemeldingen.