• Mia Sundfær Liljegren (4) hadde litt lang kjole på drakta si, så hun havnet litt bak toget. Men en rask spurt sammen med mamma Hanne Christine Sundfær, så var de i kapp igjen. Bak bestemor Marita Holmberg Sundfær.
  • Mia Sundfær Liljegren (4) ble hengende litt etter toget, men med noen raske løpesteg tok hun og mamma Hanne Christine Sundfær igjen resten.

    Foto: Ole-Tommy Pedersen

Kjolen passer garantert godt neste 17. mai, men akkurat i år subbet den litt i bakken og ga fireåringen litt korte steg.

Det la imidlertid ingen demper på gleden til Mia (4), som også sørget for noen munnspilltoner i et ellers musikkløst 17. mai-tog på Jakobsnes.

  • SE BILDESERIE I TOPPEN AV SAKEN

I bakken opp mot slutten av togruta ble hun hengende litt etter, men satte inn en innspurt for å ta i kapp resten.

Rundt 80 små og store, i bunader, kjoler, dresser og kofter, var med i årets tog, etter det SVA kan telle på bildene. I toget stilte også Jakobsnes barnehage og Bøkfjord skole opp.

Og flere møtte opp på grendehuset, hvor det ble allsang på nasjonalsangen og taler ved 5./7. trinn. I talen mintes de bygdas falne under andre verdenskrig, og understreket hvor heldig man er som får vokse opp i et trygt samfunn uten krig.