• I publikum: Anja Eline Danielsen og Peter Andersen
  • PÅ KONSERT: Liv Kyrkjebø.
  • Imponert: Michael Miller

I helgen var det klart for Friform-konsert i Andersgrotta med Williams og Østvang. Jazzduoen gjennomførte konserten i en temperatur like over null grader, mens publikum varmet seg med tepper og varm drikke.

- Dårlig værmelding i kombinasjon med et spennende prosjekt gjorde at jeg kom hit i dag og det levde absolutt opp til forventningene mine, forteller Liv Kyrkebø med et bredt smil etter konserten.

- Det var veldig fengende og engasjerende, også er det sånne konserter som er fantastisk å se live, helt fantastisk! legger hun til.

Alt kan skje

Anja Eline Danielsen og Peter Andersen var også tilstede og som Friform-medlemmer forklarer de at på et slikt arrangementet vet man ikke alltid hva man går til.

- Det beste er vel bare å komme uten forventninger, alt kan skje!” sier Anja.

- Det var et fantastisk lokale for konserten, og kombinasjon med lokalet og den spesiell sammensetningen av musikk med dyrelyder og jazz var veldig spennende.

- Det var mye humor i musikken”,legger Peter til.

Han har tidligere sett Williams på Rosskilde, men forklarer at i dag var det en annen opplevelse.

- Når det er en konsert der du ikke vet hva du går til, blir det et spennende musikalsk landskap.

Koste seg

Selv sa musikeren Mars Williams under konserten at det å spille i Norge, nord for polarsirkelen, aldri var noe han hadde sett for seg.

- Allikevel er jeg glad jeg fikk gjort det - det er antageligvis noe av det kuleste jeg har vært med på.

Et annet medlem av konsertforeningen Friform, Michael Miller, hadde ikke hørt om artistene på forhånd.

- Det er det som er så spesielt med Friform arrangementer fordi de fremmer interessante og ukjente musikalske numre. I tillegg syns jeg dette er et kjempeflott lokalet for en slik konsert, som tilsammen gjør det til et kult konsept, sier han.