Her til lands er det to store arenaer for nye band, sangere og musikere som spiller og fremfører sin egen musikk å nå frem til et stort publikum på. Det er Nrk sin enorme satsing «Urørt» og det er Amedias «Bandwagon». Selvsagt finnes det de som også når frem andre veier, helt på egenhånd, eller i andre sammenhenger. Men det har vist seg at vinnere av både «Urørt» og «Bandwagon» også er blitt vinnere langt ut over konkurransen.

I år var det kirkenesduoen «Andreassen sine» som representerte Nord-Norge i en store finalen av «Bandwagon». De to søstrene Marita og Christina var i finalen sammen med 14 andre, stemt frem fra de øvrige regioner av landet.

Å få representere hele landsdelen og vise seg frem i en slik finale er en stor bragd i seg selv. Over 1000 påmeldte til «Bandwagon» sier sitt om interessen for å være med. Selv om duoen ikke vant, er vi overbeviste om at de etter dette uansett vil få muligheter til å nå et langt større publikum enn hjemmbanen i nord. Musikkarrièren deres har tatt et viktig steg videre, og har de bare selv arbeidskapasitet og lyst nok, får både vi her hjemme og et større publikum der ute, garantert høre mer til jentene i årene som kommer. Musikksuksess kommer ikke av seg selv. Det krever talent, vilje, mot og ikke minst hardt arbeid. Marita og Christina har allerede vist at de har det ekstra som skal til for å bli lyttet til, - og ikke minst lagt merke til, - i vrimmelen.

Vi gratulerer dem med flott innsats og ønsker dem riktig lykke til videre med musikksatsingen!