mandag 23. april 2018
Sammenslåingen
DEBATT De som støtter vedtaket, de tror på noe, men vet ingenting. De er politisk religiøse, og tror på alt prestene deres (partitoppene fra Oslo og Bergen) prediker, skriver Øystein Nilsen, som savner en plan med Gerhardsens vyer.
DEBATT: Havneutbygging
DEBATT Ordfører og administrasjon skal kunne dokumentere et "forsøk" på hjelpe oss med å fremme vår plan. Og at vi samtidig avslår dette. Administrasjon og ordfører saboterer bevisst, tordner Greger Mannsverk om havnesaken.
DEBATT: Omsorgskutt
DEBATT De ansatte på dagsenteret Utsikten er gull verdt, skriver en pårørende etter å ha besøkt sin mor nylig. Hun ber politikerne verne de ansatte og brukerne for kutt.
DEBATT: Bugøynes-kuttforslag
DEBATT Bugøynes helselag ønsker opplyse dere om hva Bugøynes omsorgssenter betyr for alle i bygda.
Felles fylkesting
DEBATT Tromsøs eksplosive utvikling siden 1970 har i stor grad kommet som følge av framsynte stortingspolitikere som mente det var viktig å ta hele landet i bruk, skriver Ragnhild Vassvik om fylkessammenslåingen
DEBATT - Innenfor rammen av vårt budsjett må vi prioritere, og i en slik sammenheng mener vi i FrP at kortkurs og ekstraår på folkehøyskoler bør havne langt nede på prioriteringslisten, sier Roy Steffensen.